Snitele de pui picante

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 15548 vizualizari

 

Azi am facut pulpe de pui cu mujdei de usturoi si pentru ca a mai ramas mujdei, m-am gandit sa tavalesc putin snitelele prin el.
Pe langa faptul ca au fost gustoase, parca au fost si mai fragede.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 rosie
  • oregano
  • piper
  • sare
  • 200 gr faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui picante:

Spalam pieptul de pui, il feliem subtire si batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti.

Presaram sare peste ele si le lasam la odihnit pana pregatim restul ingredientelor.

Curatam usturoiul si il pisam bine cu putina sare, apoi adaugam piper, oregano si putin ulei si frecam bine ca pentru mujdei.

Decojim rosia, si o trecem prin robot, apoi o adaugam peste usturoi.

Batem ouale cu putina sare, adaugam laptele si 3/4 din cantitatea de faina. Restul de faina o  presaram pe un platou.

Trecem feliile de snitel prin mujdeiul de usturoi, apoi prin faina de pe platou si in final prin compozitia de ou.

Punem intr-o tigaie antiaderenta ulei la incins si prajim snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Daca mai ramane mujdei de usturoi, putem stropi snitelele cu el inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]