Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 6 Feb 2016 | 3785 vizualizari

 

Foarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. pulpa de porc
  • 3 albusuri
  • sare si piper dupa gust
  • 10-12 linguri fulgi de mei
  • 100ml ulei de floarea soarelui pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta din fulgi de mei:

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele.

Presaram sare si piper dupa gust.

Albusurile se bat putin cu furculita.

Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei.

Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml).

Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie.

Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]