Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat

de Oana in Porc, 6 Dec 2013 | 29226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet mai mare de porc
  • un carnat cabanos sau semiafumat
  • felii subtiri de bacon
  • sare si piper 
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat:

Muschiuletul de porc se inteapa pe mijloc cu un cutit subtire si lung (se poate intepa din ambele capete, rasucind usor cutitul pentru a face loc apoi carnatului). Se introduce carnaciorul in muschiul de porc, cu grija sa nu se rupa. Se imbraca apoi in felii de bacon, se stropeste cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin uscat sau ce alte ierburi va plac. Se pune intr-o tava cu putina apa, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor 45 de minute. Se scoate apoi folia si se lasa inca 10- 15 minute sa se rumeneasca. Se scoate tava si se mai lasa friptura acoperita cu folie 15 minute, apoi se taie felii cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit