Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 7066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.

Sarezi si piperezi carnea.

Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.

Ouale le bati cu putina sare.

Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.

Prajesti imediat snitelele in ulei incins.

Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.

Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.

Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]