Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 6124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.

Sarezi si piperezi carnea.

Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.

Ouale le bati cu putina sare.

Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.

Prajesti imediat snitelele in ulei incins.

Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.

Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.

Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitele din cotlet de porc reteta simpla si savuroasa