Sirop de zmeura

de Panacris in Sirop / Compot, 30 Aug 2011 | 7057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zmeura 1 kilogram
  • apa 1 litru
  • zahara 1 kilogram
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de zmeura:

Zmeura se curata de eventualele frunzulite sau codite. Se zdrobeste bine cu furculita, se adauga apa si se pune la fiert. Dupa cca. 15 minute, se strecoara, iar lichidul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune din nou la fiert pe foc moale pentru cca. 30 de minute. Se pune siropul in sticle si se lasa la dunst cald pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bunica 1

30.08.2011, 23:44

E foarte bun si sanatos! Se poate face si nefiert....este mult mai parfumat

alinutzika 1

31.08.2011, 14:04

f bun

Panacris 1

31.08.2011, 14:11

Multumesc! Nu am riscat sa/l fac nefiert! Nu am camara cu aerisire la bloc!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura