Compot cu piersici decojite

de Bunica in Sirop / Compot, 29 Iul 2014 | 6114 vizualizari

 

Compotul de piersici decojite este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 9 piersici
  • 9 linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot cu piersici decojite:

Pentru inceput pregatim borcanele:spalate,sterilizate.

Avem nevoie de 3 borcane de 740 ml.

Piersicele spalate le decojim si le taiem bucati.

Umplem borcanele cu feliile  de piersica,punem cate 3 linguri de zahar in fiecare borcansi il umplem cu apa.

Capsam borcanele si le pune intr-o oala la fiert.

Fierbem 15 minute.

Acoperim oala si le  lasam sa se raceasca in apa.

TIPS-URI

1

Intra cam 3 piersice la borcan.

2

Apa din oala sa fie pana la capacul borcanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot cu piersici decojite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Lavinia 1

30.07.2014, 14:31

foarte bun

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:15

Foarte bun compotul!

ionela2682 1

02.08.2014, 15:12

super!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de piersici