Simplissme

de DIANA B in Dulciuri, 11 Ian 2011 | 8295 vizualizari

 

... e marti si mi-e lene , dar parca tot as mesteca ceva cat stau la PC sau Tv , asa ca dau fuga la DGRD ( Directia Generala a Rezervelor Dianei ) , scot un aluat foietaj Bella , neaparat Bella , mai iau si un borcan de gem de prune cu nuci ( fara zahar ) si unul cu gem de nectarine facut de mine cu fructoza si trec la treaba .

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj de 800 g
  • 1 borcan de gem de prune
  • 1 borcan gem de nectarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Simplissme:

Se lasa foietajul la decongelat la temperatura camerei , dupa care se intinde si cu  dispozitivul de taiat se portioneaza in triunghiuri si dreptunghiuri , dupa forma pe care vrem s-o dam ,,simplissmelor " . Fiecare forma se umple cu cate o lingura de gem , se ruleaza ( daca-i cornulet ) , sau se impatureste ( daca-i placintica ) , se aseaza intr-o tava teflon cu distante intre si se dau la cuptorul preincalzit ptr 25 de minute , la 220 de grade .

Cand s-au racorit , se pudreaza cu zahar pudra cu aroma de vanilie .  

Iupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , am reusit sa micsorez si pozele ...

TIPS-URI

1

daca se pudreaza cu fructoza , trebuie sa fie reci foietajele

Daca ti-a placut reteta noastra "Simplissme" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune