Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

de anca_rm in Jamie Oliver, 21 Aug 2013 | 8562 vizualizari

 

Am vazut intr-o seara o emisiune in care Jamie Oliver pregatea aceasta reteta , atunci am zis ca trebuie sa incerc , parea delicos . Intr-adevar asa a si fost .
El ii spunea cumva acestui fel de mancare , dar am uitat denumirea retetei , asa ca ......

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati carne de porc
  • sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
  • sare
  • piper
  • 200 gr branza de vaci dulce
  • 3 linguri de smantana
  • verdeata (patrunjel , marar)
  • 1 lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver:

Sfecla rosie coapta:

- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .

-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .

-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.

Carnea:

- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )

Sosul:

-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.

Asamblam totul si servim ....cu pofta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti