Sendvis cu macrou

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 5084 vizualizari

 

Un sendvis usor de preparat, simplu, dar extraordinar de gustos

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou proaspat
  • 2 cuburi de brinza Delaco Ceva fin
  • 1 ceapa medie
  • citeva frunze de salata
  • sare
  • piper negru / piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu macrou:

 Ideea aceasta de sendvis am descoperit-o in piata de peste de la 'Stanbul. Acolo, la 2 pasi de marea Marmara, pescarii aveau linga fiecare stand de peste o plita, linga care era pregatit fileul de macrou proaspat. Si mi ti-l incingeau pe plita , taiau jumatate de paine in doua si o incalzeau alaturi, aruncau asa, la deruta, citeva rondele de ceapa sa se "bronzeze" si ele, apoi le impreunau in paine si adaugau citeva frunze de salata maruntite cu mina. Asezonau cu sare si "fresh peper", citiva stropi de lamaie si totul era delicios.

Cind am revenit acasa, am pus si noi in practica, dar in tigaia de teflon. Am improvizat putin ungindu-mi felia de paine cu Ceva fin de la Delaco, caci imi place mult cum se combina cu rondelele de ceapa si, pentru culoare, am condimentat cu piper rosu. 

Simplu si minunat, poate marturisi si Ioana mea draga, care a devorat sendvisul din imagine :)).

TIPS-URI

1

Puteti folosi bagheta crocanta, de la care eliminam parte din "miez" cind o taiem 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)