Scrumbie de Dunare cu salata iceberg

de Denissa in Peste, 17 Ian 2014 | 4091 vizualizari

 

Pentru amatorii de peste !

 

INGREDIENTE

  • 1 scrumbie de Dunare
  • 1 lamaie
  • busuioc proaspat
  • lamaie
  • salata icebreg
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb amestecat cu 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie de Dunare cu salata iceberg:

Scrumbia se curata de intestine si solzi, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.

Busuiocul se toata marunt si se introduce in burta pestelui dupa ce a fost condimentat cu sare si piper.

Pestele se unge apoi cu ulei de masline, se aseaza intr-o tava, se toarna peste elamestecul de vin si apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru circa jumatate de ora .

Cand este gata se serveste cu lamaie si salata iceberg asezonata cu sare, otet balsamic si ulei de masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie de Dunare cu salata iceberg" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite de orez cu peste