Scoici la cuptor

de giuliana in Fructe de mare, 5 Noi 2010 | 15099 vizualizari

 

o reteta foarte usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici
  • 50 gr pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

se spala si se curata bine scoicile ,se deschid si se pun intro tava

peste scoici se presara ulei si pesmetul si o cescuta apa se dau la cuptor timp de 7-8 minute

cand devine pesmetul maro se scot si se servesc

TIPS-URI

1

se poate presara deasupra un pic de patrunjel tocat marunt (eu nu il pun pentru ca nu mananca sotul)

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu scoici