Schnitzel de pui

de rivka in Pui, 7 Mar 2010 | 9193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame file de pui
  • 1 ou
  • condimente dupa gust
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei curat de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel de pui:

Fileul de pui de taie de-a lungul cu un cutit cu lama ascutita in 4.Eu nu mai bat carnea de pui deloc.

Se condimenteaza dupa gust, se tavalesc in faina alba, apoi in oul batut cu furculita, apoi prin pesmet si se prajesc in tigaie in uleiul incins bine inainte cateva minute pe ambele parti pana prind o culoare aurie maronie.

Atentie sa nu se arda procesul de prajire mai continua si dupa scoaterea schnitelelor din ulei.

Se scote pe hartie absorbanta.

Am servit cu chiftelute de cartofi cu branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (2)

Teo 1

07.03.2010, 21:30

chiar imi place alaturi cu acele chiftelute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui