Pilaf cu pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 18 Sep 2011 | 9223 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei rosu
  • 2-3 ciuperci
  • 500 g piept de pui
  • 350-400 g orez
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • Chili
  • Piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

 Ceapa se taie marunt, morcovul,ardeii si ciupercile se taie cubulete. Pieptul de pui se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in putin ulei pana se “albeste”. Se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.

 In uleiul ramas se pun legumele si se calesc,apoi se adauga orezul si puiul. Se amesteca bine si se acopera totul cu apa. Se fierbe la foc mediu pana este fiert orezul si legumele. (daca este nevoie se mai adauga apa). La sfarsit se pune pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Daca mai este lichid nu este nevoie sa fierbeti,lasati vasul acoperit si orezul v-a absorbi surplusul.

 

Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]