Sarmalutele mamei

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 10 Sep 2011 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g orez
  • 4 cepe
  • 2 linguri faina
  • ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 ardei capia
  • 2 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalutele mamei:

Punem orezul dupa ce il alegem si il spalam la fiert.Intre timp curatam ceapa si o calim putin in ulei,dupa care adaugam morcovul spalat si dat prin razatoare,faina,bulionul,ardei capia taiati marunt,cimbru,sarea si piperul dupa gust.Le calim putin impreuna si rasturnam peste orezul fiert si scurs de apa.Deasupra adaugam patrunjelul taiat marunt si amestecam.Oparim frunzele de varza si le stoarcem de apa dupa care incepem sa facem sarmalute.Punem in oala apa amestecata cu o lingura de bors cat sa cuprinda sarmalele ca sa iasa nu iasa dulci de la varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalutele mamei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume