Sarmalute in foi de vita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2010 | 4423 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • foi de vita ( eu am avut 20)
  • 500 g carne tocata porc
  • 2 linguri de orez
  • o ceapa verde
  • marar
  • un morcov
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin ,morcovii rasi prin razatoarea mica, orezul spalat, verdeata tocata fin, piper, sare si se amesteca pana se leaga.

Scufundam foile de vita in apa fierbinte, si le lasam cateva sec.

Pe fiecare foaie de vita se pune din compozitie, se ruleaza si capetele se introduc in interior.

Intr-o cratita se aseaza cateva foi de vita, un strat de sarmalute, se pun 2 linguri de suc de rosii dizolvat intr-o cana cu apa si putina sare si punem  peste pana depaseste sarmalutele si se introduce la cuptor la foc potrivit pana fierb.

Se servesc cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 07:51

ms medi, sunt delicioase si merg tare bine in perioada asta

nadina73 1

16.05.2010, 17:15

si eu vreau ca ale mele sau terminat ,am pus furcile primesc si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 20:54

ms nadina, prinde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de vita si sos de macris