Gratar din piept cu cascaval

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 17 Aug 2010 | 5756 vizualizari

 

o mancare usoara si rapida,iar cu o salata merge grozav de bine

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(sau pui) 4 felii
  • 3 linguri de unt aromat
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval ras
  • rosii cherry sau de care aveti
  • masline negre
  • muguri de porumb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar din piept cu cascaval:

Pieptul de curcan este mai fraged daca este tinut putin in lapte (2 ore cel putin,eu de data aceasta nu l-am tinut )dupa care  se scoate, se pune pe un servet se tamponeaza bine ,si se  condimenteaza

Se incinge bine tigaia de gratar apoi se pune untul si se pun bucatile de carne

Se lasa 2-3 minute pe o parte si apoi se intorc

Cand se intorc se presara  din belsug cascaval sau mozzarella.

Se serveste cald cu o salata sau cu garnitura.

Garnitura nu am facut era timpul foarte scurt,oricum cu salata e grozav de bun si sanatos, si foarte rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar din piept cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

nadina73 1

21.08.2010, 01:04

ce fcai elutavezi ca te doare burta daca razi mult

adasev12 1

23.08.2010, 23:57

f bun, imi place. de altfel cam tot ce am citit la tine mi-a placut...10 plus

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2010, 16:50

si mie imi place ideea cu cascavalul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu salvie