Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 11409 vizualizari

 

Imi place sa le fac,dar nu sa le mananc.Eu mananc doar varza de la ele si carnita afumata care o pun in varza .

 

INGREDIENTE

  • 2-3 verze mari
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 1 ceasca cu orez
  • 6 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • bucatele de carne afumata ,sunca,sorici
  • 300 ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

Alegem foile pentru sarmale, le lasam 1/2 ora in apa calduta, sa mai iasa sarea din ele. Restul de varza o tocam marunt.

Taiem ceapa marunt, jumatate din ea o calim impreuna cu orezul, pana se inmoaie un pic si apoi adaugam peste carne, amestecam bine si potrivim de sare si piper. Umplem foile cu carne, formand sarmalele. Varza tocata o amestecam cu restul de ceapa, untura si bulionul. Pregatim vasul roman, il tinem cu apa rece cca 20 minute si apoi asezam sarmalele in el. Se baga la cuptor, nu se preincalzeste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

01.02.2013, 18:01

ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.

diana_k 1

02.02.2013, 20:49

madi_marin 1

02.02.2013, 20:49

sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]