Sarmale in vas roman

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 10980 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

31.01.2013, 15:45

uaaaaaaaa ce bun

portiadelumina 1

31.01.2013, 15:46

Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea

MotanLaOale 1

31.01.2013, 15:48

bune bune

Lavinia 1

31.01.2013, 15:50

Foarte bune !

Constelatialeu 1

31.01.2013, 16:04

Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.

Bunica 1

31.01.2013, 16:56

Ai pus si carnita afumatace bunatate!

Constelatialeu 1

31.01.2013, 17:13

Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...

gaby_gabytza 1

31.01.2013, 17:40

place

Zamfira 1

31.01.2013, 19:09

Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!

Rocsi 1

31.01.2013, 20:39

Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!

laura_n 1

31.01.2013, 21:35

bune tare de tot!

marcela1979 1

01.02.2013, 18:01

ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.

diana_k 1

02.02.2013, 20:49

madi_marin 1

02.02.2013, 20:49

sunt preferatele mele...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor