Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 11353 vizualizari
diaconta 1
uaaaaaaaa ce bun
portiadelumina 1
Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea
MotanLaOale 1
bune bune
Lavinia 1
Foarte bune !
Constelatialeu 1
Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.
Bunica 1
Ai pus si carnita afumatace bunatate!
Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...
gaby_gabytza 1
place
Zamfira 1
Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!
Rocsi 1
Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!
laura_n 1
bune tare de tot!
marcela1979 1
ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.
diana_k 1
madi_marin 1
sunt preferatele mele...
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:29
de Rocsi 9
ieri la 20:10
ieri la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
Rocsi
Nepotii_si_bunica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vik 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!