Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 10489 vizualizari
diaconta 1
uaaaaaaaa ce bun
portiadelumina 1
Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea
MotanLaOale 1
bune bune
Lavinia 1
Foarte bune !
Constelatialeu 1
Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.
Bunica 1
Ai pus si carnita afumatace bunatate!
Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...
gaby_gabytza 1
place
Zamfira 1
Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!
Rocsi 1
Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!
laura_n 1
bune tare de tot!
marcela1979 1
ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.
diana_k 1
madi_marin 1
sunt preferatele mele...
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Bucataras
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!