Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 10212 vizualizari

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

04.01.2010, 21:04

Desi am mancat sarmale de Craciun, tot as gusta din astea facute in vas roman!

Oana 1

04.01.2010, 21:52

immm, ies delicioase in vasul roman

ANCA 1

04.01.2010, 21:57

dap, bune rau, eu am pus reteta ptr varianta in foi de vita, o nebunie!!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

lilyana 1

19.10.2010, 22:26

ma poti ajuta si pe mine te rog?
cata carne tocata ,orez si varza murata imi trebuie pentru 60 de persoane?

elena1988 1

13.03.2011, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de porc si pasat