Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 10370 vizualizari

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

04.01.2010, 21:04

Desi am mancat sarmale de Craciun, tot as gusta din astea facute in vas roman!

Oana 1

04.01.2010, 21:52

immm, ies delicioase in vasul roman

ANCA 1

04.01.2010, 21:57

dap, bune rau, eu am pus reteta ptr varianta in foi de vita, o nebunie!!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 17:27

lilyana 1

19.10.2010, 22:26

ma poti ajuta si pe mine te rog?
cata carne tocata ,orez si varza murata imi trebuie pentru 60 de persoane?

elena1988 1

13.03.2011, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac