Sarmale in vas roman

de nyana in Porc, 4 Ian 2010 | 10171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.300g carne  pt sarmale tocata
  • 4 cepe potrivite
  • 1 lingurita cu vf cimbru
  • 1 pahar (100g) orez
  • piper
  • piper boabe
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
  • 1 varza murata
  • bulion
  • jumari
Portii: 45
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in vas roman:

se amesteca carnea tocata cu cimbrul, cu bulionul, cu orezul, cu ceapa tocata marunt, piper macinat sare dupa gust. foile de varza se potrivesc pentru sarmale si incepe procedeul de infasurare. Pe fundul vasului roman se aseaza un pat de varza tocata si 2 lingurite de bulion cateva boabe de piper apoi se aseaza si cateva jumari apoi punem toate sarmalele (cca 45) iar peste se mai pune un strat de varza se amesteca intr-o cana o lingura de bulion cu apa si se toarna peste sarmale plus o cana de apa. Se pune capacul si se baga diresc la cuptor si se lasa focul mic, sarmalele fierb 3-4 ore. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate