Sarmale cu pasat

de lili in Porc, 28 Feb 2018 | 2055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  • 1 kg de tocatura
  • 2 cani de pasat
  • cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

 

Prajim ceapa si adaugam pasatul spalat. Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi, tai putin si in umplutura). Se pune tocatura si se amesteca. Pentru ca sa se lege mai bine umplutura, eu mai pun si 2 oua. Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.

Pentru a da un gust mai bun acestora, punem in oala printre sarmale si o bucata de carne afumata. Deasupra punem varza taiata.

Le fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

28.02.2018, 16:04

diaconta 1

28.02.2018, 16:16

Bune sarmalele cu pasat
Sa pui si varza la ingrediente si sa le fierbi ca altfel vor veni carcotasii ))))

dantes 1

05.03.2018, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale afumate