Sarmale cu pasat

de lili in Porc, 28 Feb 2018 | 2473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  • 1 kg de tocatura
  • 2 cani de pasat
  • cimbru, marar, vegeta, piper si ardeu iute (doar cine vrea)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu pasat:

 

Prajim ceapa si adaugam pasatul spalat. Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi, tai putin si in umplutura). Se pune tocatura si se amesteca. Pentru ca sa se lege mai bine umplutura, eu mai pun si 2 oua. Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.

Pentru a da un gust mai bun acestora, punem in oala printre sarmale si o bucata de carne afumata. Deasupra punem varza taiata.

Le fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu pasat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]