Sarmale cu carne tocata si ciuperci cu varza dulce

de Bya Ralu in Vita, 31 Oct 2014 | 4502 vizualizari

COMENTARII (31)

dantes 1

31.10.2014, 06:02

Foarte bune!

Constelatialeu 1

31.10.2014, 06:04

Si costita unde-i?

Bya Ralu 1

31.10.2014, 06:05

dantes multumesc

Bya Ralu 1

31.10.2014, 06:05

cleme ti-am zis ca pun parmezan in loc de costita )

Constelatialeu 1

31.10.2014, 06:15

Strici bunatate de parmezan pe varza,nu se poate..pune-l la pachet ca-l astept sa vina la mine...

Bya Ralu 1

31.10.2014, 06:30

Merisor 1

31.10.2014, 08:09

4 x

reisnaor_2006 1

31.10.2014, 08:17

imi este dor de sarmale,trebuie sa fac

Adele 1

31.10.2014, 08:41

Vin si eu

Gherca Daniela 1

31.10.2014, 09:24

bune, bune

anca_rm 1

31.10.2014, 09:53

foarte bune

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:09

bune bune

kukibella 1

31.10.2014, 11:32

babi5 1

31.10.2014, 11:47

Cele mai gustoase

Corinuta 1

31.10.2014, 12:39

ce bunatati!

Bya Ralu 1

31.10.2014, 14:42

Mery 4x

Bya Ralu 1

31.10.2014, 14:42

Roxana

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:09

adele te astept

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:10

daniela

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:10

anca

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:10

vladimir

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:11

kukibella

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:11

babi

Bya Ralu 1

31.10.2014, 16:12

corinuta

mihaelar63 1

31.10.2014, 16:59

Place !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale traditionale