Sarmale

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2012 | 5652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 cana mica orez
  • boia
  • piper
  • condiment
  • putina slanina afumata
  • 2 capatani varza murata
  • marar
  • 4 linguri de bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Tocam ceapa si cateva feliute de slanina afumata marunt,1 ceapa o punem peste carnea tocata ,slanina o prajim putin,apoi punem ulei si restul de ceapa si lasam la calit.Cand s-au calit putin adaugam orezul,boia,piper si lasam 2 minute pe foc amestecand continuu.Luam amestecul si il punem peste carnea tocata,condimentam, amestecam bine si invelim carnea(aprox.1 lingura la o foaie de varza, daca varza nu-i prea mare)in foi de varza murata.Intr-o cratita punem varza murata tocata marunt,marar si 1-2 linguri de bulion.Asezam sarmalele  mai punem 2 linguri de bulion si adaugam apa clocotita, asezam peste sarmale foi de varza si punem la fiert.

Cand au fiert servim cu smantana.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas roman