Saleuri cu mac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 6857 vizualizari

 

Una dintre cele mai simple retete de saleuri,cu extrem de putine ingrediente

 

INGREDIENTE

aluat

  • 150 gr unt
  • 250 gr branza vaci
  • sare(dupa gust)
  • faina - 300 gr 

pentru uns

  • mac
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu mac:

Amestecati intr-un vas toate ingredientele.Trebuie sa obtineti un aluat cu consistenta asemanatoare plastelinei.
In functie de continutul de apa al untului poate e necesar sa mai adaugati putina faina sau apa rece .

Formati o bila, o inveliti in folie alimentara si o dati pt 2 ore la rece.
Pe masa infainata intindeti cu sucitorul o foaie de 0,5 cm grosime si taiati fasii de grosimea degetului.
In tava in care ati pus hartie pentru copt puneti "baghetele",le ungeti cu ou batut si presarati mac.
Dati la cuptorul preincalzit,la foc mediu,pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

07.01.2012, 10:04

Dana, referitor la reteta, exact!
Nu-i costisitoare deloc.
O sa le mai fac puilor ca tare le-au placut.

Cris2711 1

07.01.2012, 10:28

MIUTA 1

08.01.2012, 18:28

Super bune am pus reteta la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu bacon