Papara cu piept de pui afumat si branza topita

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 4848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cateva felii de piept de pui afumat
  • 2 felii de branza topita
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat si branza topita:

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic;

-adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;

-cand ouale sunt gata, punem si branza topita, amestecam bine, mai lasam 1 minut si papara e gata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor