Salata tsatsiki

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2014 | 8025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g iaurt - de preferat grecesc
  • 2 castraveciori
  • 2 catei de usturoi
  • o legatura de marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata tsatsiki:

Se spala castravetele, se curata de coaja si se taie cubulete mici (cat de mici puteti). Sau se poate da pe razatoare. Se pun bucatile de castravete intr-o strecuratoare si se apasa cu o lingura usor pe ei ca sa mai eliminam un pic din apa. Cateii de usturoi curatati se piseaza si se amesteca cu castravetii. Se adauga iaurtul, mararul tocat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune la rece.   Se serveste cu paine prajita, ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata tsatsiki" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza