Salata de sfecla rosie cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 13 Dec 2012 | 9985 vizualizari

 

Bineinteles , curiozitatea ne indeamna sa incercam diverse combinatii de gusturi si arome .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 4 linguri hrean razuit
  • 4 linguri miere de albine
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura seminte chimen
  • 100 ml otet balsamic de Modena
  • 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu usturoi:

 Spalati bine sfecla si o fierbeti in apa 30 min .

Curatati sfecla si o taiati fasiii . Poate fi si razuita .

Amestecati sfecla cu restul ingredientelor .

Condimentati  dupa dorinta marind sau micsorand cantitatea condimentelor .

TIPS-URI

1

Salata poate fi servita pe loc , dar este mult mai buna dupa cateva ore cand gusturile si aromele ,,s-au imprietenit ''.

2

Se pastreaza la frigider in borcane bine inchise chiar si o saptamana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]