Gogosari in otet

de LC in Conserve, 24 Sep 2012 | 5790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari
  • jumatate de kg zahar
  • 2 kg apa
  • un litru otet de vin
  • o mana de boabe de mustar
  • o mana de boabe de piper
  • o mana foi dafin
  • o lingura de sare
  • borcane ( am folosit un borcan de 4,5 kg si inca unul de 700 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Spalam gogosarii si ii curatam de seminte. Ii taiem in patru. Punem toate ingredientele la foc , dupa ce da un clocot punem gogosarii si ii lasam cam 7 minute pentru a se inmuia. Ii scoatem cu o paleta si ii lasam la racit..dupa care ii asezam in borcan. La final turnam zeama peste ei. ( zeama care ramane o pastram intr-o sticla pentru a mai completa din cand in cand pentru ca vor mai "inghiti" din ea ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]