Gogosari in otet

de LC in Conserve, 24 Sep 2012 | 5320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg de gogosari
  • jumatate de kg zahar
  • 2 kg apa
  • un litru otet de vin
  • o mana de boabe de mustar
  • o mana de boabe de piper
  • o mana foi dafin
  • o lingura de sare
  • borcane ( am folosit un borcan de 4,5 kg si inca unul de 700 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Spalam gogosarii si ii curatam de seminte. Ii taiem in patru. Punem toate ingredientele la foc , dupa ce da un clocot punem gogosarii si ii lasam cam 7 minute pentru a se inmuia. Ii scoatem cu o paleta si ii lasam la racit..dupa care ii asezam in borcan. La final turnam zeama peste ei. ( zeama care ramane o pastram intr-o sticla pentru a mai completa din cand in cand pentru ca vor mai "inghiti" din ea ).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida in otet