Gogosari in otet, la rece

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 12130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei gogosar
  • 1 cana sare
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • Boabe de mustar
  • Ienibahar
  • Boabe de piper
  • Foi de dafin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet, la rece:

Gogosarii se spală și se curata de cotoare si seminte. 

Se taie in 4 sau mai multe bucati, in functie de cât de mari sunt ardeii. 

Se pun intr-un vas incapator, se pun restul ingredientelor peste ardei si se lasa la rece până a doua zi. Se mai amesteca din când în când.

Ardeii se pun in borcane spalate si stetilizate. Se păstrează într-un loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet, la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]