Și dacă tot s-a dat start la un nou concurs, deja m-am prezentat cu ceva rapid, gustos și sănătos!
Cartofii se pun la fiert în coajă, cca. 20 de minute în apă rece cu puțină sare. După ce s-au fiert cartofii se curăță de coajă, se taie cubulețe, încă fierbinți, se stropesc cu ulei de măsline. Între timp ceapa verde se curăță, se toacă mărunt și se adaugă la cartofi.
Castraveții tocați cubulețe, salată mixtă (http://www.bucataras.ro/retete/salata-mixta-pentru-iarna-36335.html), brânza tofu afumată, deasemenea tăiată cubulețe, măslinele tăiate în jumătăți se adaugă la cartofi și ceapă amestecându-se ușor, până se înglobează toate ingredientele.
Se asezonează de sare, piper, oțet și zeamă de lămâie. Se dă le rece cca. 15 minute ptr. a se împreuna gusturile. Poftă bună!