Salată Cezar

de nilguin in Salate, 8 Mai 2011 | 8650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumătate de piept de pui
  • salată iceberg de marime medie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 gălbenuş de ou
  • 6 linguri de maioneza
  • pătrunjel
  • parmezan ras
  • 1 pumn de crutoane
  • sare şi piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată Cezar:

Pieptul de pui spălat şi condimentat cu sare şi un pic de piper se pune pe un gratar încins bine şi se lasă la făcut. Când este gate se taie julienne. Căţelul de usturoi este pisat şi frecat un pic cu ulei. Separat într-un castron unde vom prepara dressingul se pune galbenuşul de ou, maioneza, uleiul de măsline, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piperul şi se amestecă bine cu un tel. După ce toate ingredientele au fost încorporate se adaugă şi usturoiul si oţetul balsamic. Tăiaţi frunzele de salată, adăugaţi crutoane, pieptul de pui tăiat julienne şi turnaţi dressingul obţinut peste salată şi amestecaţi bine. Deasupra presăraţi din belşug parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată Cezar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata combinata