Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)

de Mitinita in Salate, 7 Noi 2012 | 3909 vizualizari

 

O noua reteta din cartea regala si una dintre cele mai bune salate pe care le-am gustat vreodata. Dressingul cu mustar este foarte delicios,combinatiile excelente,a avut un mare succes la noi.
Este hranitoare,are proteine si vitamine si este atat de delicioasa ca nu prea iti vine sa o imparti. Doar ca a fost cam greu de pronuntat:)


http://www.youtube.com/watch?v=PirElvVaGeI&feature=player_embedded

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez cu bobul lung fiert
  • 2 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 2-3 castraveti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 cutie( 250 gr) boabe de porumb
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 mar
  • Dressing:
  • 1 lingura mustar
  • 3 linguri otet de vin
  • 3 linguri ulei masline
  • 8 frunze de busuioc
  • 2 linguri apa
  • piper cu lamaieKotanyi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate):

Taiem toate legumele in cubulete sau in orice fel de forme dorim. Amestecam toate ingredientele si preparam sosul pentru salata.

Amestecam bine totul si dam bolul la frigider. Ornam cu frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata iceberg cu rosii si branza