Pentru amatorii de gustări picante și deosebite, astăzi vă prezentăm o combinație care cucerește prin gust și textură. Se fac atât de ușor și pot fi servite la un picnic sau ca aperitiv.
Pentru aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă, sunt necesare câteva ingrediente: foi de plăcintă, telemea, crema de brânză, boia iute, ou, susan și chilli.
Cum se prepara aceste Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade C.
Rade mărunt brânza într-un bol și adaugă crema de brânză. Amestecă ușor cu o furculiță. Presară puțină boia iute (atenție la cantitate) și amestecă din nou.
Taie foile de plăcintă în jumătate, pe lățime. Unge fiecare foaie cu puțin ulei și așază la o margine compoziție de brânză, apoi împachetează și rulează strâns pe fiecare. Așază rulourile în tava de copt, apoi unge-le cu ou bătut și presară semințe de susan.
Coace rulourile în cuptorul preîncălzit, la 170 de grade C, timp de aproximativ 20 de minute până se rumenesc frumos.
După ce s-au copt, scoate tava din cuptor și lasă-le la temperat, apoi garnisește-le cu miere amestecată cu fulgi de chilli.
Sunt grozave și ușor de făcut.
Încearcă și rețeta de Ruladă cu cașcaval și bacon, un aperitiv foarte gustos sau rețeta de Rulouri cu gorgonzola.
Îți recomandăm și rețeta de Rulouri cu spanac și brânză.