Rulouri de dovlecei

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2011 | 19992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei (de marime medie)
  • 200 gr maioneza
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 rosii
  • ulei pentru prajit dovleceii
  • o cana faina 
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei:

Dovleceii se spala, se sterg bine. Se taie pe lung in fasii potrivite (nici prea groase nici prea subtiri). Saram doar in momentul cand am scos dovleceii prajiti pe farfurie. (In caz contrar vor lasa multa apa).

Intr-o farfurie punem faina, fiecare felie de dovlecel o trecem prin faina pe ambele parti.

Punem in uleiul incins feliile de dovlecel infainate.

Prajim pe ambele parti.

Intr-un bol punem maioneza si usturoiul pisat, amestecam.

Rosiile se taie fasiute subtiri.

Intre timp s-au racit dovleceii. Fiecare felie de dovlecel se unge cu maioneza si se pune o feliuta de rosie in capat. Se ruleaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]