Rulouri cu carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 7160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Foile se lasa la dezghetat.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.

Se adauga si carnea si cand se albeste se pune apa si se fierbe pana se face carnea si scade toata zeama.

Se potriveste de sare si piper si se lasa la racit.

Se amesteca ouale in compozitie.

Se intinde o foaie pe masa si se unge cu ulei cu pensula.

Se pune intr-o margine 3 linguri de carne si se indoaie marginile in interior pe lungime (vezi foto).

Se ruleaza pe toata lungimea si se pune in tava unsa cu ulei.

Cand sunt toate gata se ung cu ulei si se dau la cuptor 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se mai poate unge intre timp cu ulei pentru o culoare mai frumoasa.

Se consuma calde sau reci fiind la fel de bune.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza