Fasole galbena prajita

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2011 | 6818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena congelata
  • 1 ceapa
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena prajita:

se pune la fiert fasolea in apa cu sare, apoi se scurge de apa 

se pune uleiul intr-o tigaie sa se incalzeasca, se adauga ceapa si usturoiul tocat, se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga fasolea, sare si piper dupa gust

se lasa putin sa se prajeasca dupa care se serveste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

kamy 1

06.06.2011, 11:38

trebuie sa fie buna

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:04

ionela2682 1

06.06.2011, 16:00

Bune ..nu am facut niciodata cu usturoi verde ..nici macar nu-l agreez.....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]