Rulada Passion

de nadina73 in Dulciuri, 12 Mai 2010 | 11140 vizualizari

 

sincer sunt putin suparata pe mine ca nu mi-a iesit reteta cum trebuia,cred ca din cauza ciocolatei,trebuia simpla si eu am pus cu alune,asa ca a iesit mai inchisa la culoare

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 200 ciocolata alba
  • 200 ml firisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plig gelatina transparenta
  • 125 ml suc de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Passion:

Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un rand maro si unu alb si se pune la copt la 160 grade 20-25 minute

Crema:se topeste ciocolata (eu am pus ciocolata alba  cu alune, si cred ca totusi e mai buna cea simpla ciocolata alba simpla)cu frisca intr-o craticioara pe foc apoi se lasa la racit 2 ore dupa care se pune gelatina transparenat si vanilia.

Blatul obtinut se scoate din tava si se ruleaza cu un prosop  umed.

Cand totul e pregatit se insiropeaza bine blatul cu sirop apoi se pune crema si se ruleaza din nou

Sincer e prima data cand fac acesta reteta si imi era foarte neclar ce trebuie facut cu sucul de caise ,asa ca eu am insiropat blatul cu el

Se pastreaza la rece

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Passion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone