Rulada din omleta (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 6095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • branza de oaie putin sarata
  • 6 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta (2):

Amestecam ouale cu 4 linguri de smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra  patrunjelul tocat marunt.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor dam branza pe razatoare si o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus punem crema de branza peste si salamult taiat cubulete si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam asa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.07.2010, 18:44

va multumesc frumos, laly a fost super, pacat ca a trecut asa de repede

ela 1

25.07.2010, 00:57

lesin aici

Dana Cristea - pusikmea 1

25.07.2010, 18:14

ia o bucata ela, ca nu vreau sa te am pe constiinta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta