Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare

de marcela1979 in Pui, 14 Feb 2014 | 3028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru rulada:
  • 300 gr piept de pui
  • 30 gr caise uscate
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei
  • pentru sos:
  • 100 gr merisoare
  • 100 gr zahar
  • suc de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare:

Se pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se asezoneaza cu sare si piper si se infasoara in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute.Se scoate ,se pune in tigaie cu apa si ulei,se pune capacul si  se pune pe foc,se lasa sa se inabuse.

Se face sosul:Se pun pe foc merisoarele si zaharul si zeama de lamaie si se fieb la foc mic pana ajung la consistenta gemului.

Cand rulada este gata se ia capacul si se rumeneste putin.Se serveste alaturi de sosul de merisoare.

TIPS-URI

1

Daca merisoarele sunt deshidratate se pun in apa la hidratat vreo 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

14.02.2014, 15:34

Cred ca mi-ar placea gustul!

deyutzky 1

14.02.2014, 15:56

cred ca e foarte buna!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu bere si stafide