Din categoria porcarii de sezon, am prestat o rulada cu carne afumata, carnat afumat si umplutura de sarmale......
N-am sa povestesc cum am tinut carnea la saramura, am afumat-o, cum am facut carnati si umplutura de sarmale, nu de alta, dar sigur va plictisiti si o sa ziceti unde sa tai eu porc, de unde saramura, de unde afumatoare si altele, asa ca ma limitez la a prezenta cum am asamblat eu aceasta rulada. Bucata de carne afumata am taiat-o in doua bucati, in partea mai groasa am taiat in asa fel incat sa obtin o bucata mai subtirica sa o pot rula.
Am intins umplutura de sarmale peste carnea afumata, am asezat carnatii si bucati de rosii deshidratate, am rulat foarte strans si am legat bine, in asa fel incat sa obtin o bucata frumos rulata, am uns cu uleiul de masline in care au stat rosiile, apoi am asezat rulada in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l , am turnat zeama de varza, am pus capacul si am setat functia high, cca. 3 ore. Dupa 3 ore am scos rulada si am pus-o intr-o tava si am lasat-o la cuptor cca. 20 min sa se rumeneasca putin. Se lasa la racit.