Rulada de porc

de - Andreea - in Porc, 28 Iun 2013 | 4838 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme dintr-o carte de bucate...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 800 gr rosii in bulion
  • 1 catel usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Intr-un castron,amestecam carnea tocata,cimbrul,ceapa taiata rondele,morcovul taiat cubulete,1 ou,piper si sare dupa gust.Amestecam bine compozitia ,acoperim cu folie alimentara si il lasam in frigider pentru 30 minute.

Fierbem cele 3 oua si le curatam de coaja.

Punem carnea pe o folie de plastic,intindem un strat si deasupra asezam cele 3 oua .

Rulam carnea astfel incat ouale sa ramana in mijloc.Punem rulada intr-un vas pentru cuptor uns cu ulei.Adaugam rosiile impreuna cu sucul acestora Potrivim de sare si piper si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 50 minute.

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun ouale se pot infasura mai intai in jambon si apoi pune in compozitia ruladei.

2

Se poate adauga dupa preferinta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de snitel umplut