Rulada de carne

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de carne tocata de porc
  • 6 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 3 felii de franzela inmuiate in lapte
  • marar verde
  • sare
  • cimbru
  • 2 foi de placinta(cumparate)
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Se caleste ceapa.

intre timp,intr-un castron se amesteca carnea cu restul ingredientelor,condimentele,usturoiul(tocat marunt),cele 2 oua crude,verdeata,cele 3 felii de paine,apoi se adauga ceapa.

Se amesteca totul. Separat,ungem cu ulei 2 tavi de chec/cozonac...impartim compozitia in 2 parti egale...si intindem fiecare parte de carne pe fiecare foaie unsa cu ulei. Peste carnea intinsa se pun oualele fierte,3 pe o foaie,3 pe o foaie,apoi se ruleaza. Se pun in tavi si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne