Rulada cu ciocolata si blat capucino

de ionela2682 in Prajituri, 12 Apr 2013 | 9778 vizualizari

 

Am zis sa mai imbunatatesc cu ceva arome banalul blat de rulada si uitati ce mi-a iesit...

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada (tava de la aragaz)
  • 3 oua medii
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 plic capucino
  • -Crema
  • 1/2 pachet unt
  • 3-3 lg zahar pudra
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 fiola esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata si blat capucino:

-peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul si batem pana devine bezea

-galbenusurile le amestecam cu uleiul ,turnam aceasta  compozitie peste bezeam

-cu ajutorul unei linguri amestecam usor compozitia ,adaugam faina in care am adaugat plicul de capucino .omogenizam compozitia si turnam in tava de la aragaz in care am pus hartie de copt

-coacem pana devine usor aurie cam 15 min in functie de cuptorul fiecaruia

-scoatem blatul din tava si-l rulam cald fiind,cu tot cu hartia de copt,infasuram strans intr-un prosop de bucatarie

Crema

-untul  la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul,adaugam cacaoa  si esenta de rom,omogenizam

-desfacem usor blatul ,intindem pe toata suprafata crema de unt ,dulam la loc si dam la rece cateva ore ,pana ce se va intari crema iar rulada va deveni ferma si va putea fi taiata cu usurinta

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata si blat capucino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata alba si mascarpone