Rulada cu ciocolata

de Lorra in Prajituri, 13 Ian 2012 | 5387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foaie :
  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 plicuri amidon
  • 2 zahar vanilat
  • Crema :
  • 200 ml. frisca
  • 150 gr. ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciocolata:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu amidon. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna pe un prosop umed.

Intre timp se prepara si crema :

Se bate frisca cu mixerul. Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Cand este topita in totalitate se toarna in fir subtire peste frisca, mixand continuu. Odata preparata crema, se intinde pe toata suprafata foi de rulada si se ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se orneaza cu frisca si ciocolata. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ingrediente pentru doua rulade

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Buche de Noel