Rulada cu carne de curcan

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2011 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carne de curcan
  • 1 albus
  • cascaval
  • ierburi italiene
  • sare
  • cascaval ras
  • un albus
  • carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de curcan:

Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat ierburile maruntite, sare si cascavalul ras. Am asezat carnatii si am rulat carnea. Pentru siguranta am legat cu sfoara de jur imprejur si am asezat rulada in tava. Am glazurat rulada cu restul de albus batut. Am asezat tava in cuptor, am adaugat apa si am acoperit tava pentru a nu se arde carnea. Am lasat la 200 grade Celsius si am verificat din timp in timp pentru a nu se evapora complet apa. Cand carnea era aproape facuta am adaugat brocoli si am lasat tava descoperita pentru a se rumeni rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu smantana si boabe de mustar