Rulada aperitiv

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2011 | 10266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 2 oua,
  • 1 bucata de praz,
  • marar,
  • 4 morcovi mari,
  • cateva felii de gogosari murati,
  • susan,
  • ulei,
  • staniol,
  • sare.
  • piper.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Pieptul de pui il dezosam si il curatam de pielita, il presaram cu sare si piper. il tocam la robot si il amestecam cu 2 oua. Pregatim staniolul pe care il ungem cu ulei si punem susan pe el. Pregatim restul ingredientelor. Prazul il calim putin, adaugam si mararul, morcovii ii fierbem si ii taiem feliute pe lung, gogosarul murat il taiem feliute. Punem stratul de carnita pe staniol gros de un deget. Adaugam pe rand, prazul, gogosarul si morcovii. Rulam staniolul si punem rulada intr-o tava in care punem putina apa si dam la cuptor, pentru cca 50 minute, la foc potrivit, pe gratarul din mijloc. Se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

13.01.2011, 19:16

Chiar grozava!!!

Sylvia 1

13.01.2011, 19:26

Superba reteta

Bucataras Medi 1

13.01.2011, 21:55

excelent arata...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada vieneza