Rosii cherry umplute cu branza si nuci

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2013 | 7131 vizualizari

 

Am folosit aceeasi crema de branza ca la tartinele de dimineata, doar ca am mai adaugat cativa mieji de nuca. Cred ca e o reteta potrivita de aperitiv pentru o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii cherry
  • 1 lingura crema de branza cu smantana Ceva fin
  • un cub de branza cu mucegai
  • o mana de rucola
  • cativa mieji de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cherry umplute cu branza si nuci:

Pentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat. Reteta de la crema de branza o gasiti aici

Am spalat rosiile cherry, le-am sters si le-am taiat capacele. Le-am scos pulpa cu grija, sa nu se rupa. 

Am umplut rosiile cu crema de branza si le-am decorat cu cate un miez de nuca.

Am asezat rosiile cherry pe un pat de rucola, pentru un efect vizual deosebit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cherry umplute cu branza si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]