Rondele de rechin in crusta de mustar

de silvi0ara in Peste, 10 Mar 2010 | 8277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rondele rechin
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
  • 1 lingurita sos dijonnaise
  • sare si piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de rechin in crusta de mustar:

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de rechin in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

11.03.2010, 11:49

Nota maxima, excelente...as manca si eu o bucatica

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:41

si eu sunt aici !!! maioneza de soia ? iarasi intreb de unde ?

silvi0ara 1

11.03.2010, 19:51

Din supermarket,cauta la preparate pentru post.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu creveţi şi sos de muştar