Macrou usturoiat cu piure de mazare

de katty in Peste, 9 Dec 2016 | 6953 vizualizari

 

Pe principiul "Nicio masa fara peste" sau sechele ale copilariei. Glumesc desigur, chiar imi place pestele, dar gatesc peste destul de rar, pentru ca ceilalti membri ai familiei nu prea il iubesc.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file macrou
  • 300 gr mazare
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia iute
  • cimbru
  • 70 gr smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou usturoiat cu piure de mazare:

Doi catei de usturoi ii pisam bine si ii amestecam cu sare, boia, piper si ulei. Ungem bucatile de peste pe ambele parti si le asezam intr-o tava, pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc usor. Punem mazarea intr-o oala, adaugam apa cat sa o cuprinda, sare, piper negru macinat, 1 catel de usturoi si cimbru, si o lasam sa fiarba pana se inmoaie. Cand este gata o mixam impreuna cu smantana. Servim pestele fierbinte langa piureul de mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou usturoiat cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste