Rizotto cu trufe

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 3761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 măsură rizotto amestecat cu bucăţi de trufe
  • 2 linguri ulei
  • 30 ml vin alb (am folosit Chateau Doisy-Vedrines- grand cru din 2006)
  • 3 măsuri apă
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu trufe:

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în când. 

Se adaugă apa turnând câte puțin cu un polonic, amestecând ușor după fiecare adăugare până când tot lichidul este absorbit. 

După ce a fost adăugată toată apa, se lasă rizotto să fiarbă încă 16-18 minute amestecând din când în când. 

La final, se adaugă parmezanul și se amestecă ușor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Sim0na 1

12.03.2013, 21:18

Rocsi 1

12.03.2013, 22:01

Cred ca e bun!

SebastianClaudiu 1

17.09.2013, 12:38

Suuper Oferta de Trufe Negre valabila pana in data de 10 Oct 2013. Pret 50 ron....100g, 400 ron.....1kg. Contact. [email protected], www.cainidetrufe.com, Tel. 0740094423
Nume. Sebastian

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez Panzani, cu unt si cascaval